Menu
Maak een keuze uit 4 of 5 gangen
1. SmaakmakersCeviche van witte vis met kokosnoot Verse tonijn met pijnboompittentapenade (*) Gazpacho especial |
4. HoofdgerechtenKabeljauwhaasje op Mauritiaanse wijze Heilbot met grijze garnalen en cioppinosaus (**) Gekruide kipfilet met polenta en tomatenchampignonsaus Ossobuco met gremolata en pasta (*) |
2. VoorgerechtenGravlax met whiskey, mosterdhoningsaus en frisse groentegarnituur Gebakken coquilles met sojasaus Tijgergarnalen Bloody Mary Quinoasalade met zwarte olijven en verse kruidenmix
|
5. DessertsAardbeien romanoff Aardbeien met sinaas en cointreau Gegrilde ananas met roomijs
|
3. TussengerechtenMarokkaanse tajine met kabeljauw en groenten Pittige entrecôtesalade met boontjes, gember, sesam en munt Pappardelle met ragu en truffelsalsa
|
6. AmusesCarpaccio met bloemkoolmousse en truffelsalsa Bloemkoolsoep met grijze garnalen Doperwtensoep Gepaneerde mosseltjes met aïoli Tonijnspiesje met sesam en zongedroogde tomaat Gerookte paling met gemarineerde rode biet Krokante aubergines met yoghurtdip |
* supplement 5 €
** supplement 7 €