+011 72 54 54

Menu

 

Maak een keuze uit 4 of 5 gangen

 

1. Smaakmakers

Ceviche van witte vis met kokosnoot
Prikkelend limoenfris exotisch

Verse tonijn met pijnboompittentapenade (*)
Europees-Aziatisch wereldgerecht

Gazpacho especial
Spaanse topper met extra toets van sterrenchef José Andrés

4. Hoofdgerechten

Kabeljauwhaasje op Mauritiaanse wijze
Creoolse smaken op de grens van Afrika en Azië

Heilbot met grijze garnalen en cioppinosaus (**)
Smaakexplosie van kreeftenbouillon, venkel, Pernod en saffraan

Gekruide kipfilet met polenta en tomatenchampignonsaus
Ode aan Italiaanse eenvoud

Ossobuco met gremolata en pasta (*)
Edel vlees met liefde behandeld

2. Voorgerechten

Gravlax met whiskey, mosterdhoningsaus en frisse groentegarnituur
Scandinavische klassieker naar hoger niveau getild

Gebakken coquilles met sojasaus
Op smaak gebracht met gember, kaneel en steranijs

Tijgergarnalen Bloody Mary
Vodka-cocktail omgetoverd tot vissausje

Quinoasalade met zwarte olijven en verse kruidenmix
Superlicht en superlekker

 

5. Desserts

Aardbeien romanoff
Roomijs, Pisang ambon, poedersuiker en munt

Aardbeien met sinaas en cointreau
Kunstwerkje met vruchten

Gegrilde ananas met roomijs
Een lekker vakantiegevoel

 

3. Tussengerechten

Marokkaanse tajine met kabeljauw en groenten
Pareltje uit de Maghreb-keuken

Pittige entrecôtesalade met boontjes, gember, sesam en munt
Zinderende sensatie van smaken

Pappardelle met ragu en truffelsalsa
Truffel en tapenade op hun best

 

6. Amuses

Carpaccio met bloemkoolmousse en truffelsalsa
Eigentijdse twist op vlees met kool en patatten

Bloemkoolsoep met grijze garnalen
Grootmoeders recept vernieuwd

Doperwtensoep
Verrassend licht en luchtig

Gepaneerde mosseltjes met aïoli
Zomer op een bordje

Tonijnspiesje met sesam en zongedroogde tomaat
Sashimi op zijn mediterraans

Gerookte paling met gemarineerde rode biet
Zacht zilt en zoet verenigd

Krokante aubergines met yoghurtdip
Lekker gezond en crispy

* supplement 5 €
** supplement 7 €

 

amuse-hamavocado sinaasharing rodebietteryaki-kipZalmsteak

Contact

Personal Chef
Bart Vandormael

011 72 54 54

info@personalchef.be

Volg ons

facebook64px

DV Webdesign
Top of Page